TAVUK ETİ

Toptan tavuk etlerimizi istediğiniz gibi hazırlayabilirsiniz, sizler için tavuğun bazı bölümlerini listeledik.

  • TAVUK GÖVDE KARKAS

    Usulüne uygun kesildikten sonra temizlenmiş, tüyleri yolunmuş , baş, ayaklar, kursak, kuyruk üstü yağ guddesi, solunum borusu, yutak, bağırsaklar, böbrek ve üreme organları ve akciğerleri çıkarılmış tavuk karkaslarıdır

  • KAFESLİ BÜTÜN GÖĞÜS

    Ön yarım gövdenin üzerindeki kanatların kesilmesi ile elde edilen, göğüs kafesi, göğüs kemiği, kürek kemiği, sırt omurları ve boynun son omuru ile bunları örten dokunun tamamıdır.

  • BÜTÜN GÖĞÜS (KANATSIZ, KAFESSİZ)

    Kafesli bütün göğüsün kafesinin ayrılması ile elde edilen göğüs etinin tamamının bulunduğu kemikli parçadır.

  • BÜTÜN BUT

    Arka çeyrek gövdenin baldır kemikleri (Tibia, fibula) ile bacak kemiğinin (femur) içinde bulunduğu kısmın, kalça ekleminden kesilmesi sonucu elde edilen parçadır.

  • KEMİKSİZ BÜTÜN GÖĞÜS (BONFİLE-FİLETO)

    Bütün göğüsün, adele kısmının, göğüs kemiğinden uygun bir şekilde ayrılması ile elde edilen derili veya derisiz kısmıdır.

  • ÜST BUT (SARMA, TALEKS)

    Bütün budun bacak kemiğinin (femur) diz ekleminden kesilmesi ile elde edilen üst parçasıdır.

tavuküjpg

Bütün Tavuk

ozkocet-tavuk

Tavuk Baget

Ozkocet-tavukbaget

Tavuk But

ozkocet-tavuk but

Tavuk Göğüs

tavuk gögsü

Popüler Ürünlerimiz

Müşterilerimizin popüler olarak tercih ettiği ürünlerimizden birkaçı ;

Dry Aged T-Bone

Dana Şaşlık

Dana Pöç

Eşsiz kalite, eşsiz fiyat.

  Toptan et  almak mı istiyorsunuz ?

Kaliteli ürünleri uygun fiyata alabilmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Güncel Fiyat Al

Mail adresinizi veya Telefon numaranızı girerek güncel fiyatlarımızdan haberdar olabilirsiniz.