TAVUK ETİ
Toptan tavuk etlerimizi istediğiniz gibi hazırlayabilirsiniz, sizler için tavuğun bazı bölümlerini listeledik.
-
TAVUK GÖVDE KARKAS
Usulüne uygun kesildikten sonra temizlenmiş, tüyleri yolunmuş , baş, ayaklar, kursak, kuyruk üstü yağ guddesi, solunum borusu, yutak, bağırsaklar, böbrek ve üreme organları ve akciğerleri çıkarılmış tavuk karkaslarıdır
-
KAFESLİ BÜTÜN GÖĞÜS
Ön yarım gövdenin üzerindeki kanatların kesilmesi ile elde edilen, göğüs kafesi, göğüs kemiği, kürek kemiği, sırt omurları ve boynun son omuru ile bunları örten dokunun tamamıdır.
-
BÜTÜN GÖĞÜS (KANATSIZ, KAFESSİZ)
Kafesli bütün göğüsün kafesinin ayrılması ile elde edilen göğüs etinin tamamının bulunduğu kemikli parçadır.
-
BÜTÜN BUT
Arka çeyrek gövdenin baldır kemikleri (Tibia, fibula) ile bacak kemiğinin (femur) içinde bulunduğu kısmın, kalça ekleminden kesilmesi sonucu elde edilen parçadır.
-
KEMİKSİZ BÜTÜN GÖĞÜS (BONFİLE-FİLETO)
Bütün göğüsün, adele kısmının, göğüs kemiğinden uygun bir şekilde ayrılması ile elde edilen derili veya derisiz kısmıdır.
-
ÜST BUT (SARMA, TALEKS)
Bütün budun bacak kemiğinin (femur) diz ekleminden kesilmesi ile elde edilen üst parçasıdır.
Bütün Tavuk
Tavuk Baget
Tavuk But
Tavuk Göğüs
Popüler Ürünlerimiz
Müşterilerimizin popüler olarak tercih ettiği ürünlerimizden birkaçı ;
Dry Aged T-Bone
Dana Şaşlık
Dana Pöç
Eşsiz kalite, eşsiz fiyat.
Toptan et almak mı istiyorsunuz ?
Kaliteli ürünleri uygun fiyata alabilmek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
Güncel Fiyat Al
Mail adresinizi veya Telefon numaranızı girerek güncel fiyatlarımızdan haberdar olabilirsiniz.